Accommodatie

't Flockhof - A+ labelSinds oktober 2016 beschikt vakantiehuis ’t Flockhof, nabij Brugge en Kust, over een A plus label, een beschermd toegankelijkheidslabel, uitgereikt door Toerisme Vlaanderen.
Ons vakantielogies voldoet namelijk aan strenge selectienormen inzake basistoegankelijkheid en is op comfortabele en zelfstandige wijze toegankelijk.
Zo kan je met een gerust hart je vakantie boeken.

De benedenverdieping is volledig toegankelijk en beschikt over een aangepaste keuken, een knusse woonkamer met een open haard, een aangepaste tweepersoonsslaapkamer en bijhorende badkamer.
De compleet uitgeruste keuken heeft een frigo met een vriesvak, een oven, een microgolfoven, een vitrokeramische kookplaat met 5 elementen en een vaatwasser.
De kookplaat en de spoelbak zijn onderrijdbaar en alle toestellen bevinden zich op werkhoogte.

In het bijgebouw bevinden zich een wasmachine en een extra toilet.

Het terras beschikt over tuinmeubels en een ingebouwde BBQ. Het schuifraam is drempelvrij en wordt elektrisch bediend.

De bovenverdieping telt een badkamer met bad- en douchegelegenheid, een toilet en twee slaapkamers. De ene slaapkamer heeft een dubbel bed met elektrisch verstelbare lattenbodems en drukpuntverlagende matrassen.
In de voutekamer kunnen 4 kinderen, jongeren of zelfs volwassenen slapen: elk bed beschikt over een comfortabele matras. Deze kamer beschikt eveneens over een babybedje en een commode.

De woonkamer en de 3 slaapkamers beschikken over een digitale flatscreen-tv en een draadloze internetverbinding.

’t Flockhof beschikt over een ruime parkeerplaats, brede toegangspaden en een omheinde tuin met een leuk zithoekje. Onze sierkippen zorgen elke ochtend voor kakelverse eitjes.